İnternetten Kredi Kartsız Alış Veriş Yapmak

E-ticaret sitelerinin neredeyse tamamı kredi kartı veya banka kartı ile ödeme alıyor. Bu da genellikle şu iki soruyu akıllara getiriyor. "Kredi kartım yok internetten nasıl alışveriş yapabilirim?" veya "İnternet sitesine kart bilgilerini vermem güvenli mi?"

Eğer kredi kartınız mevcutsa mobil bankacılık üzerinden oluşturacağınız sanal kartlar yardımıyla gerçek kart bilgilerinizi vermeden alış verişinizi tamamlayabilirsiniz.

Eğer kredi kartı ve banka hesabınız yoksa bu durum için en ideal çözüm ön ödemeli kartlar kullanmak. İninal ön ödemeli kartları yardımıyla kredi kartı bilgilerinizi vermeden, sahip olduğunuz ininal kart bilgilerini vererek alış veriş yapabilirsiniz.

İninal kartı banka kartlarından ayıran herhangi bir işlem gerektirmeden sahip olabiliyor olmanız ve kolay bir şekilde iptal edebiliyor olmanızdır.

İninal kartın diğer ön ödemeli kartlardan ayıran en üstün özelliği çok kolay bir şekilde karta ulaşabiliyor olmanızdır. ŞOK marketlerinden ve Migros marketlerinden kartı kolaylıkla satın alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Yine benzer şekilde birçok ATM'den ve marketlerden içerisine bakiye yüklemesi yapabilirsiniz.

İninal kart kredi kartının geçerli olduğu tüm yerlerde kullanılabilir. Hatta kartı yurt dışında bile kullanabilir ve yurt dışı kredi kartsız alışveriş imkanından yararlanabilirsiniz.

Kartı satın almak için 5 TL ücret ödemeniz gereklidir. Ayrıca kartın içerisinde bakiye bulunduğu aylarda her ay 2 TL ücret kesilmektedir. İçerisinde bakiye bulunmadığı aylarda herhangi bir ücret kesintisi olmamakta ve geriye dönük aylar için para kesintisi yapılmamaktadır.

Bu yazı internetten krtedi kartsız alış veriş yapmak için bilgilendirme amacıyla sunulmuş bir öneridir. Kart ile alakalı en güncel bilgiler için kartın sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Javascript . , (nokta virgül) Değiştirme

N11 Satış Arttırma

Anaokulu Etkinlikeri Kolay - Okul Öncesi Oyunlar ve Yapımı