Facebook'un açıklayacağı yeni özellik ne?


Bu akşam Türkiye saatiyle 20:30’da Facebook’un kurucusu ve yöneticisi Mark Zuckerberg Facebook’un merak içerisinde beklenen yeniliğini açıklayacak. Merak içerisinde bekleniyor çünkü Facebook yetkilileri tarafından açıklanacak olan şey hakkında hiçbir bilgi paylaşılmadı, sadece dedikodular dolaşıyor.

Dünya’nın önemli teknoloji firmalarından Tech Crunch tarafından ortaya atılan iddia Facebook’un geçtiğimiz günlerde planları arasında bulunmayan cep telefonu üretmeme fikrinin değiştiriler Facebook telefonu çıkartılacağı yönünde.

Tabiki dedikodular bunlarla sınırlı kalmıyor. Facebook’un blogger tarzı büyük bir blog sitesi kuracağı ve yüksek online kullanıcı sayısına karşın önemli başarılar planladığı başka bir ihtimal. Böyle bir çalışma başlatılması internet ortamındaki blog dengelerinde azımsanamayacak değişimlere neden olacaktır.

Başka bir iddia ise Facebook’un zaman tüneli benzeri yeni bir büyük değişime gitmesi. Zaman tüneliyle bir çok kullanıcının beğenmediği uygulamaya girmek zorunda bırakılan kullanıcılar belkide benzer bir değişiklikle daha fazla hoşlanacakları yeni bir gelişmeyle karşılaşacaklar.

Tabi ki bunların tamamı şimdilik dedikodudan ibaret. Doğru bilgiyi ilerleyen saatlerde açıklama yapıldığında öğreneceğiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Javascript . , (nokta virgül) Değiştirme

N11 Satış Arttırma

Anaokulu Etkinlikeri Kolay - Okul Öncesi Oyunlar ve Yapımı